Необходими продукти
Брашно от лимец 250 г
Пшеничен грис 250 г
Петмез от фурми 550 г
Био кокосово масло 50 мл
Цейлонска канела 3 ч.л.
Био ванилия на прах 1 ч.л.
Малини 300 г
Бакпулвер 1 ч.л.
Био какао на прах 3 с.л.
Био натурален веган шоколад за украсав

Сухите съставки се разбъркват. После се добавят останалите продукти. Всичко се изсипва в тава с поставена в нея хартия за печене. Сместа трябва да стане течна като боза. Пече се 40 мин. на 180 градуса на предварително загрята фурна. Времето за печене може да варира според Вашата фурна. Да Ви е сладко!
Moже да си разтопите натурален веган шоколад, с който да намажете пая или да украсите по Ваше желание.