Loving Hut Лого

Loving Hut е най-голямата международна верига вегански заведения и ресторанти в света. Тя печели наградата на VegNews за 2010 година за най-любим вегански ресторант. По света има над 200 заведения Loving Hut, простиращи се в множество страни в Азия, Европа, Северна Америка, Централна Америка, Южна Америка, Австралия, Африка и Нова Зеландия.

Loving Hut София е първото веганско заведение от веригата в България. То се намира на улица Раковски 113 в центъра на град София – в близост до Националната опера.

При нас не се използва бяла захар. Нашите сладкиши са подсладени с плодове, агаве или различни видове петмез. Също така не използваме слънчогледово рафинирано олио, а мазнини, които са устойчиви и не стават токсични при термична обработка каквито са тези от оризови или гроздови семена, кокосово масло… В печивата си използваме брашно от лимец, смляно при нас. В заведението ни няма микровълнова печка. Готвим пред нашите клиенти, като разполагаме също и със зала с маси и столове!

Loving Hut е създаден с визията, че всички живи същества могат да живеят в мир, любов и хармония заедно. Нашите заведения предлагат на своите клиенти ястия с превъзходен вкус, високо качество и здравословни чисти вегански съставки.

В същността си Loving Hut иска да пресъздаде Любящия Небесен Дом, изпълнен с божествена светлина и топлота, където се сервира пълноценна Любяща храна за тялото, ума, сърцето и душата.

Всички съставки в менюто са направени от здравословни изцяло растителни съставки. Всяко заведение Loving Hut по света е индивидуално и с възможност да избира свое собствено меню, което позволява всяко място да има своята уникалност.

В Loving Hut смятаме, че веганското хранене е по-здравословно, по-състрадателно и е единствената храна за устойчив живот на цялата планета. Каним ви в света на вкусната веганска кухня. Добър апетит!

Бъди Веган. Създавай Мир.